Oferta kursowa - pajeczno

Kursy

Nazwa kursu Cel Liczba godzin Cena Planowana data rozpoczęcia
Opiekun/ka Przygotowanie uczestników kursu do wykonywania usług pielęgnacyjno-opiekuńczych osób starszych, niepełnosprawnych oraz dzieci.
Uczestnicy kursu:
- nabędą wiedzę teoretyczną związaną z wiekiem starczym;
- zapoznani zostaną z podstawowymi regulacjami prawnymi oraz potrzebami osób starszych;
- nabędą umiejętności przygotowywania posiłków w zależności od potrzeb podopiecznych;
- nabędą wiedzę związaną z właściwościami rozwojowymi dziecka, jego uwarunkowaniami psychologicznymi i medycznymi potrzebami oraz z przyczynami i objawami najczęściej występujących u nich chorób.
80 1 450 zł 26.08.2020
Zapisz się
Profesjonalna obsługa klienta

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu
Podstawowym celem kursu jest wytworzenie wsród jego uczestników nawyków profesjonalnej obsługi klientów. Uczestnicy nauczą się m.in.: zasad nawiązywania kontaktów; badania potrzeb klienta; radzenia sobie z zastrzeżeniami; zamykania sprzedaży oraz zasad utrzymywania kontaktów z klientami po sprzedaży. 16 450 zł 31.08.2020
Zapisz się
Cukiernik

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu .
Szkolenie ma na celu nabycie przez słuchaczy umiejętności: sporządzania ciast, kremów, mas i innych wyrobów ciastkarskich; montażu, dekoracji i wykańczania wyrobów ciastkarskich; przygotowania deserów cukierniczych oraz lodów; a także magazynowania i oceny surowców, przechowywania i ekspedycji wyrobów cukierniczych oraz obsługi maszyn, urządzeń i sprzętu. 50 800 zł 1.09.2020
Zapisz się
Kucharz Celem kursu jest zapoznanie uczestników kursu z zagadnieniami dotyczącymi m.in.: planowania produkcji; surowców gastronomicznych; maszyn i urządzeń gastronomicznych; obróbki wstępnej surowców; technik sporządzania dań podstawowych, dań głównych i przekąsek; wypieku ciast; sporządzania deserów i napojów; sporządzanie potraw specjalistycznych; ekspedycji wyrobów kulinarnych. 120 1 500 zł 2.09.2020
Zapisz się
Decoupage (Dekupaż)

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu
Nabycie przez słuchaczy wiedzy teoretycznej oraz umiejętności praktycznych w zakresie wykonywania różnych technik decoupage na różnorodnych powierzchniach. 50 600 zł 3.09.2020
Zapisz się
Pracownik administracyjno-biurowy Celem kursu jest wyposażenie słuchaczy w zakres umiejętności niezbędnych do samodzielnego wykonywania obowiązków w charakterze pracownika administracyjno-biurowego, w tym związanych m.in. z obsługą urządzeń biurowych, a także psychologicznymi aspektami pracy na tymże stanowisku. 98 990 zł TRWA NABÓR
Praktyczne aspekty realizacji zasad GHP/GMP oraz wdrażania systemu HACCP w zakładzie

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu .
Celem kursu jest przygotowanie uczestników szkolenia do prac w zakresie wdrażania systemu HACCP w swojej firmie. Uczestnicy szkolenia powinni posiadać wykształcenie wyższe w zakresie technologii żywności lub technologii żywienia, towaroznawstwa spożywczego, chemii spożywczej lub kierunków pokrewnych oraz powinni posiadać doświadczenie i wiedzę o działalności swojej firmy. Mogą to być również osoby nie posiadające wyższego wykształcenia, lecz mające bardzo dobre przygotowanie w zakresie technologi żywności. Tematyka szkolenia to główne obszary GHP w zakładzie,
zasady i założenia systemu, zasady przeprowadzania analizy zagrożeń, a także zasady weryfikacji systemu HACCP.
8 150 zł TRWA NABÓR
Pracownicze Plany Kapitałowe Uzyskanie wiedzy dotyczącej praktycznych aspektów wdrażania pracowniczych planów kapitałowych 7 380 zł TRWA NABÓR
Piekarz

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu .
Nabycie przez słuchaczy wiedzy dotyczącej wyposażenia technicznego piekarni oraz umiejętności obsługi podstawowych maszyn i urządzeń piekarniczych, a także korzystania z prostych środków transportu wewnętrznego; wiedzy z zakresu technologii piekarskiej, w tym dotyczącej m.in.: sposobów przygotowywania surowców do produkcji, oceny organoleptycznej wyrobów piekarniczych, pomocniczych czynności wykonywanych przy sporządzaniu ciast, ręcznego dzielenia i kształtowania ciasta na podstawowe asortymenty pieczywa, magazynowania pieczywa i przygotowania go do ekspozycji. 136 1 250 zł TRWA NABÓR
Pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu
Celem kursu jest nabycie przez słuchaczy wiedzy i umiejętności z zakresu podstaw pedagogiki, psychologii, metodyki oraz praktyki metodycznej.
Kurs przeznaczony jest dla osób chcących pełnić funkcje instruktora praktycznej nauki zawodu, które nie posiadają kwalifikacji wymaganych od nauczycieli.

UWAGA: Kurs może być organizowany w formie e-learningu.
48 750 zł TRWA NABÓR